workshop

Wat kan je verwachten?

De moeilijkheidsgradatie is afhankelijk van de leeftijd de groep. Onze workshops zijn vooral aantrekkelijk voor deelnemers die graag met de handen bezig zijn. Die hun eigen creatieve proces willen versterken. Het is niet nodig om een achtergrond in theater te hebben. Wel is het van belang dat je interesse hebt in het proces van het vormen van theatrale beelden. Omdat we vaak met meerdere kunstdisciplines door elkaar werken kan dit ook interessant zijn voor (amateur) kunstenaars van andere disciplines naast theater. Ben je ook niet bang om een beetje fantasie te gebruiken? dan ben jij de perfecte kandidaat.  

Je krijgt een kijkje in ons maakproces. we werken vaak fysiek en beelden vanuit improvisatie. Een creatief proces kan bevrijdend aanvoelen maar soms ook heel verstikkend. Het ontdekken van je eigen creatieve proces is een krachtig wapen. Doormiddel van onze ervaringen te delen krijg je handvaten aangeboden die je kan gebruik om zowel binnen als buiten het werkveld in te zetten. Je ontdekt wat het volgen van impulsen je kan opleveren. Ontdek buiten het denken in goed en fout. Deze filosofie verwachten we ook van de groep; een opensfeer waarin we elkaar de ruimte geven. Sta samen met ons in het moment, speel, creëer en ervaar. 

De spelers zijn het collectief zijn allemaal geschoolde acteurs. Daarnaast hebben wij ruimte ervaring in het docentschap. Hoeveel begeleiders er aanwezig zullen zijn hangt af van de mogelijkheden. 

Wees niet gevreesd om je voeten te laten luchten. Het is een vrij land waar we in wonen, die nog vrijer voelt op het moment dat we deze met blote voeten bewandelen. Als je voetjes toch echt te poezelig zijn is dat ook oké. 

Onze workshops kunnen ingekocht worden door (onderwijs)organisaties, bedrijven maar ook door particulieren. De workshop kan worden aangepast op de aanvraag. Momenteel organiseren wij geen workshops op eigen initiatief. Ben je als deelnemer toch geïnteresseerd om ooit eens mee toe doen een workshop? stuur ons dan een mail. Bij genoeg aanmeldingen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om uit eigen initiatief een workshop plaats te laten vinden.