Over ons

Established in 2020

LOGO

Wij zijn Lisa, Deny, Job en Dominic en wij komen onze
voetjes door je strot duwen!

Samen zijn wij collectief Op blote voeten. Een nieuw theater/performance
collectief die chaotische en onconventionele voorstellingen maakt.

Onze eerste voorstelling “zegt dit iets”. 
Was onze eerste stap in ons onderzoek opzoek naar onze stijl. We maken een mix van fysiek theater en performance waar we filosofische thema’s vertalen naar beeld en beweging. 

Waar hebben deze voetjes al gewandeld?

Job Griffijn

De voetjes van een

Maker, acteur, docent, auteur en fine artist.

Job is onze grote teen, hij blijft kracht geven. Met zijn flinke brein kan hij over alles filosoferen. Hij arrangeert onze beelden tot een vloeiende performance. Na de mbo theaterschool in Heerlen studeerde hij op de theateracademie in Tilburg. Hier vielen zijn oogjes op Deny en Lisa en heeft ons dan ook bij elkaar gebracht. Zijn voetjes bevinden zich nu in Bern waar hij momenteel een master performance artist op zijn naam zet.
de voetjes van een

Maker, actrice, docent en muzikant

Tijdens haar theateropleiding in Tilburg werd ze al snel verlieft op fysiektheater. Daarnaast is Lisa onze regelteen. Deze creatieve duizendpoot werkt sinds vijf jaar ook zelf als ondernemer daarom zijn ook randzaken zoals het lichtplan, planning en onze digitale zichtbaarheid prima aan haar besteed.

Lisa van Melsen

Deny simic

De voetjes van een

maker, acteur, muzikant en poëet

Na de theaterschool in Heerlen stortte hij zich op zijn muziek carrière. In onze eerste voorstelling kwam deny als een canonskogel binnen en redde ons uit de branding toen we een speler te kort kwamen. Deny is een van die teentjes die je herhaaldelijk stoot aan de keukentafelpoot. Hij houdt je wakker en is niet bang op de pijnlijke plekken te drukken.

De voetjes van een

maker, performer, speler en dwaler

jos is een teen met hobbels, knobbels en een gezonde laag eelt omdat hij zich met blote voeten overal instort. Jos heeft als student aan de theateropleiding fysiek theater stevig tussen de tenen gegrepen. Soms is hij een twijfelaar of komt niet uit zijn woorden maar wanneer hij beweegt is alles mogelijk met kracht en nuance. Momenteel dwalen zijn voetjes over de hele wereld en vult hij langzaam zijn inspiratie bank op voor wanneer hij weer in Nederlandse klein staat.

jos minnaar

adeline willems

De voetjes van

de productie

Adeline is waar je haar nodig hebt. Met haar post its stuurt ze de andere voetjes de juiste kant op. Na haar opleiding in Tilburg heeft ze verschillende toffe producties mogen mee maken. Ze kent vele voeten in Tilburg en weet ons altijd met de juiste in contact te brengen.

De voetjes van een

fotograaf en technicus

Tijdens en na zijn studie tot theater- en beeldtechnicus heeft hij al flink wat voetjes op de foto gezet. Een stille kracht die het overzicht bewaard en onze wilde ideeën technisch mogelijk maakt. Naast dat hij onze huisfotograaf is, helpt hij ons met het opbouwen en schuift hij aan de knoppen.

Dominic van Corstanje